donderdag 1 januari 2009

Oeps, slechte blogger

Maar wel met een goede reden. Ik heb best veel gescrapt en daarom geen tijd genomen om dit blog bij te houden. Ik zal eerst een update van de Dare To Use color blog geven.
Mijn uitwerking voor de kleuren frisgroen en aqua was:


Mijn uitwerking voor rose-rood:
En tot slot mijn uitwerking voor zwart-oranje:Verder heb ik ook nog een leuke (inmiddels alweer oud-) nieuwtje: ik ben lid geworden van het Design Team van Scrapland! Ik ben Creative Designer geworden en dat houd in dat ik geregeld een project of LO maak met producten van Scrapland. Super leuk dus! Natuurlijk heb ik dus ook gescrapt voor scrapland. Ik mag nog niet alles laten zien hier, maar de LO met de kit van december kan ik al wel laten zien:Ik wilde laten zien dat je met een sketch heel veel verschillende kanten uit kunt. Ik heb deze sketch gemaakt en hem toen op drie manieren uitgewerkt.


Zo dat was even een kleine update. Zaterdag ga ik lekker scrappen en beppen met mijn collega's van DTUC-team bij de scrapheap. Daar heb ik al erg veel zin in. Ik hoop nu dan ook wat sneller te updaten. Wellicht met materiaal van komende zaterdag. Maar wat zeker is is dat jullie nog heel wat LO's van de laatste tijd te goed hebben. Ik zal mijn best doen en als het weer dan nog mee werkt plaatst ik hier binnenkort foto's van deze LO's! Tot snel?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

He je bent nog wel in blogland. Kijk vaak op je blog en zag maar niets nieuws komen. Gelukkig ben je er weer. Je hebt super lo's geplaatst hoor dat was het wachten waard. Leuk ook dat je lid bent van het DT van Scrapland. Stoer hoor. Nou het was vandaag ook weer toppie bij de scrapheap. Erg leuk ook om Mario en de kids even te zin. Tot de volgende keer maar weer.
Groetjes Wendy.

conny zei

harstikke mooie dingen maak je !

Angèle zei

Een aanmoediging voor deze blogger..er staat op mijn blog een leuke award voor je klaar!

Groetjes, Angèle